Huisartsengroep De Poort doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge

Huisartsengroep De Poort doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge

Vanuit huisartsengroep de Poort doen we in 2018 mee aan de Nationale Diabetes Challenge * (NDC) en we nodigen u uit mee te doen!

Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge gaan we met u mee.

We gaan vanaf dinsdag 24 april wekelijks op de dinsdag van 16.30-17.30 samen wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen.

In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival. We denken dat iedereen dan zeker 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.

We nodigen u van harte uit om mee te doen met onze challenge.
We kunnen ons voorstellen dat u nog veel vragen heeft en om deze te beantwoorden organiseren we op maandag 16 april een informatiebijeenkomst. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de recreatieruimte van zwembad de Bongerd en start om 16.30 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door te bellen naar uw eigen huisartsenpraktijk op het voor u bekende telefoonnummer. De kosten om mee te doen met de challenge zijn 5 euro per persoon. Deze kosten zijn bedoeld voor het festival in september en een T-shirt dat u zult krijgen.

U kunt zich ook al aanmelden voor deelname aan de challenge via de website www.nationalediabeteschallenge.nl/huisartsengroepdepoort/

Wandelt u mee?

Wij horen het graag.

Met vriendelijke groet,
Alle huisartsen, praktijkondersteuners ,assistenten en andere medewerkers van Huisartsengroep De Poort