Wandelchallenge dePoort

Wandelchallenge de Poort

Na het grote succes van  succes vorig jaar willen we ook dit jaar weer gaan wandelen met een groep diabetespatiënten van huisartsengroep de Poort.

Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de wandelchallenge de Poort gaan we met u mee. Ook worden we daarbij ondersteund door sportservice Wageningen, een fysiotherapeut en een voedingsdeskundige.

 

We gaan vanaf 21 mei wekelijks samen wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes. Maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Het is de bedoeling om wekelijks op dinsdag van 18.30u-19.30 uur te wandelen.

Op 21 mei gaan we testen hoever u kunt wandelen, daarvan is de tijd nog niet helemaal bekend.

 

Eind september hopen we dan op een feestelijke manier af te sluiten. Wij verwachten dan dat u zoveel plezier krijgt in bewegen, dat u misschien wel met een eigen groepje doorgaat met wandelen

 

We nodigen u van harte uit om mee te doen met onze wandelchallenge.

 

We kunnen ons voorstellen dat u nog veel vragen heeft en om deze te beantwoorden organiseren we op 7 mei een Informatiebijeenkomst. De bijeenkomst zal plaatsvinden in zwembad de Bongerd en start om 18.30 uur.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan middels een mailtje naar wchpoort@gmail.com of even bellen naar de assistente van uw eigen huisarts.

 

Wandelt u mee?

 

Wij horen het graag.

 

Met vriendelijke groet,

Alle huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten van Huisartsengroep de Poort, sportservice Wageningen, fysio Vis en Di-eetgezond.