Huisarts Van Zanten

Spoed

08.00 – 17.00 uur Bel uw huisarts, toets 1

Uitsluitend in spoedgevallen!

17.00 – 08.00 uur 0318 – 200 800

Uitsluitend in spoedgevallen!

Weekend 0318 – 200 800

Uitsluitend in spoedgevallen!

Levensbedreigend? Bel 112

Huisarts J.L.H. van Zanten

Spreekuur

Open spreekuur 08.00 – 09.00 uur (verder op afspraak)
In het geval u meerdere klachten heeft, maak a.u.b. dan een afspraak.
Na 12 uur uitsluitend voor spoed!
Bellen voor afspraken, visites en recepten 08.00 – 10.00 uur
Als de wachttijd op de telefoon wat langer is, kunt u tot 12:00 uur bellen. Door de assistente wordt 10 minuten gereserveerd voor een afspraak. Wilt u aangeven als u meer tijd nodig denkt te hebben, dan kan er rekening mee gehouden worden. Na 12.00 uur bellen uitsluitend voor spoed.  
Telefonisch consult in overleg met assistente
Op dinsdagmiddag heeft de huisarts telefonisch spreekuur. Als u de huisarts wilt spreken, dan zal de assistente uw telefoonnummer noteren. De huisarts belt u op de afgesproken tijd terug.
Spreekuur assistentes
De assistentes hebben op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag op afspraak hun eigen spreekuur. U kunt daar terecht voor onder andere bloeddruk meten, hartfilmpjes maken, oren uitspuiten, injecties geven, uitstrijkjes maken en hechtingen verwijderen. Wratten aanstippen met stikstof is elke 3e donderdagmiddag en vrijdagmiddag van de maand op afspraak.
Urine inleveren
Urine inleveren voor vermoeden blaasontsteking, kunt u inleveren in een speciaal potje daarvoor (verkrijgbaar bij apotheek en assistentes). Dit kan elke ochtend tussen 08:00 en 10:00 uur. Graag voorzien van uw naam en geboortedatum.
Huisbezoek
Indien nodig komt de huisarts bij u aan huis. Echter probeert u zoveel mogelijk naar de praktijk te komen. In twijfelgevallen kunt u met de assistentes overleggen. De onderzoeks-en behandelmogelijkheden zijn namelijk beter op de praktijk.
Herhaalrecepten
Herhaalmedicatie kunt u aanvragen via deze website, of inspreken via het telefoonnummer van de praktijk. Kies dan keuze 2. Herhaalmedicatie die voor 10:00 uur is aangevraagd, ligt de volgende dag na 15:00 uur klaar bij uw apotheek.
Spreekuur praktijkondersteuner Somatiek
Op afspraak kunt u bij haar terecht voor onder andere diabetes, hypertensie, en astma/copd.
Spreekuur praktijkondersteuner GGZ
Daar kunt u op afspraak terecht, na dat u bent doorverwezen door de huisarts.

Afwezigheid

  • 29 april tot en met 3 mei ivm vakantie
  • 10 mei ivm nachtdienst
  • 21 juni ivm nachtdienst
  • 28 juni ivm nascholing

Assistente

De assistente assisteert de huisarts in zijn/haar praktijkvoering. Zij neemt als eerste uw telefoongesprek aan en stelt uw hulpvraag vast. De assistente zal vragen naar de reden van uw afspraak. Dat doet zij om te bepalen bij wie u het beste terecht kunt, en hoeveel tijd daarvoor gepland moet worden. Zij geeft zelfstandig medische adviezen passend binnen de protocollen en standaarden van het Nederlands Huisartsen Genootschap.  Zo nodig overlegt zij met uw huisarts en/of verwijst zij door naar het (telefonisch) spreekuur van de huisarts of een andere praktijkondersteuner. Verder heeft de assistente ook haar eigen spreekuur, waarin zij zelfstandig bepaalde medische handelingen uitvoert.  Zie ook onder de informatie bij uw huisarts.

 

Marlon Koppelaar, doktersassistente

POH Somatiek

Sandra Aalberts-de Wit, praktijkondersteuner somatiek

Nieuwe inschrijvingen

Met ingang van 7 januari 2019  is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen.

Toestemming delen medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt (LSP)

Uw huisarts kan uw medische gegevens delen met andere zorgverleners. Bijvoorbeeld als een andere arts of apotheek uw medische gegevens nodig heeft om u snel, goed en veilig te helpen. Het delen van uw medische gegevens gebeurt via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Maar alleen als u dat goed vindt.

Van belang is onder andere wie uw medische gegevens wel of niet mag bekijken? Zorgverzekeraars, bedrijfsartsen en werkgevers kunnen uw medische gegevens niet bekijken. Een andere arts of apotheek mag uw medische gegevens alleen bekijken als dat nodig is om u snel, goed en veilig te kunnen helpen.

Meer informatie hierover leest u in deze folder: folder(Nederlands)/folder(ENG) 

U kunt eenvoudig toestemming verlenen via deze link: Toestemming verlenen

Daarmee geeft u toestemming aan mij, huisarts J.L.H. van Zanten, om uw gegevens beschikbaar te stellen via het Landelijk Schakelpunt (LSP) en verklaart u dat u alle informatie hebt gelezen in de bijgevoegde folder.

Nieuws

Contact
Telefoon
Fax

0317 - 413 333
0317 - 413 477
Spoed
08:00-17:00

0317 - 413 333 toets 1
17:00-08:00
Weekend
0318 - 200 800
0318 - 200 800
Bel 112
Levensbedreigende situatie? Bel 112

Huisartsenpost Ziekenhuis Gelderse Vallei
Willy Brandtlaan 10, 6716 RP Ede
Tel. 0318 - 200 800