SPOED

17.00 - 08.00 uur 0318 - 200 800
Uitsluitend in spoedgevallen!
Weekend 0318 - 200 800
Uitsluitend in spoedgevallen!
Levensbedreigend? Bel 112
Uitsluitend in spoedgevallen!
 • Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

  U heeft er vast al veel over gehoord. Vanaf 25 mei 2018 treedt er een nieuwe privacywet in werking  namelijk de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Op grond van deze wet hebben wij een nieuw privacyreglement opgesteld waarvan wij de tekst hier publiceren.

   

  Mocht u vragen en of opmerkingen hebben over dit reglement of over de invoering  van de AVG dan  kunt u een mail sturen naar manager@hgdepoort.nl.

 • Privacyreglement van Huisartsengroep De Poort

  NB Als er gesproken wordt over de huisartsen(praktijk)  wordt hiermee bedoeld  uw eigen huisarts(praktijk) binnen Huisartsengroep De Poort inclusief de individuele en gemeenschappelijke medewerkers van uw eigen huisartsenpraktijk cq huisartsengroep De Poort tenzij anders aangegeven

  Uw persoonsgegevens en uw privacy in onze huisartsenpraktijk. (more…)

 • Aanvraagformulier medische gegevens

  Hier kunt u het formulier downloaden en uitprinten.

  Wij vragen u het aanvraagformulier zelf langs te brengen bij de praktijk en uw legitimatiebewijs mee te nemen zodat wij uw identiteit kunnen verifiëren.

 • Huisartsengroep De Poort doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge

  Vanuit huisartsengroep de Poort doen we in 2018 mee aan de Nationale Diabetes Challenge * (NDC) en we nodigen u uit mee te doen!

  Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoeft u niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge gaan we met u mee.

  We gaan vanaf dinsdag 24 april wekelijks op de dinsdag van 16.30-17.30 samen wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen.

  In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival. We denken dat iedereen dan zeker 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.

  We nodigen u van harte uit om mee te doen met onze challenge.
  We kunnen ons voorstellen dat u nog veel vragen heeft en om deze te beantwoorden organiseren we op maandag 16 april een informatiebijeenkomst. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de recreatieruimte van zwembad de Bongerd en start om 16.30 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door te bellen naar uw eigen huisartsenpraktijk op het voor u bekende telefoonnummer. De kosten om mee te doen met de challenge zijn 5 euro per persoon. Deze kosten zijn bedoeld voor het festival in september en een T-shirt dat u zult krijgen.

  U kunt zich ook al aanmelden voor deelname aan de challenge via de website www.nationalediabeteschallenge.nl/huisartsengroepdepoort/

  Wandelt u mee?

  Wij horen het graag.

  Met vriendelijke groet,
  Alle huisartsen, praktijkondersteuners ,assistenten en andere medewerkers van Huisartsengroep De Poort

 • Spoed- en faxnummer

  Per 1 maart 2018 wordt ons oude spoed- en faxnummer definitief opgeheven. Sinds mei 2017 waren deze nummer gewijzigd.

  Wat geldt er dus nu:

  Spoednummer
  Voor spoedgevallen op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur belt u uw eigen huisarts en vervolgens toetst u 1 in.
  In het weekend van vrijdag 17.00 uur tot maandag 08.00 uur belt u 0318 – 200 800.

  Faxnummer
  Ons nieuwe faxnummer is 0317-413477.

 • Praktijkaccreditering keurmerk toegekend!

  Wij zijn trots dat het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG) ons op 30 november 2017 het kwaliteitskeurmerk praktijkaccreditering heeft toegekend. Dit keurmerk geeft aan dat wij voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen en dat wij continue werken aan het behouden en verbeteren van deze kwaliteit.

  Het keurmerk wordt voor drie jaar verleend en ieder jaar opnieuw vindt er een toetsing plaats of er nog voldaan wordt aan de voorwaarden. Lees verder…

 • Klanttevredenheidsonderzoek locatie

  Huisartsengroep de Poort heeft in maart 2017 een klanttevredenheidsonderzoek gehouden onder de patiënten over de locatie van de praktijken. De uitslag van deze enquête kunt u hier downloaden. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u mailen naar manager@hgdepoort.nl.

 • WIJZIGING SPOED- EN FAXNUMMER!!!!

  Wij worden nog steeds benaderd op de oude spoed- en faxnummers. Met ingang van mei 2017 zijn deze nummers gewijzigd. Voor spoed op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur belt u nu uw eigen huisarts en vervolgens toetst u 1 in. Ons nieuwe faxnummer is 0317-413477.

 • Huisartsenpost Gelderse Vallei

  Huis Artsen Post Gelderse Vallei.

  Bekijk het onderstaande filmpje voor informatie over de functie en werkwijze van Huisartsenpost Gelderse Vallei.

 • Toestemming medische gegevens delen

  Vanaf nu is het ook mogelijk uw toestemming online te geven voor het delen van uw medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Meer informatie hierover vindt u op da pagina van uw eigen huisarts onder ‘Uw medische gegevens’.

 • Per 1 januari 2017 nieuwe klachtenregeling

  Per 1 januari 2017 is er een nieuwe klachtenregeling in werking getreden. Waar en hoe u uw klacht kunt indienen, leest u hier.

 • Herhaalrecepten

  Nog steeds komen er regelmatig telefonische verzoeken om herhaalrecepten binnen. Aanvragen voor herhaalrecepten kunnen veel eenvoudiger via onze website ingediend worden. U klikt in het menu of onderaan op de homepagina op “Recepten herhalen” en vervolgens vult u uw gegevens in en drukt op verzenden. Behoudens onvoorziene omstandigheden kunt u uw herhaalrecept dan de dag erna bij de apotheek ophalen. Nu direct uw recept(en) herhalen? Klik dan hier.

 • Verhindering afspraak praktijkondersteuner

  Bij verhindering van uw afspraak met de praktijkondersteuner GGZ of Somatiek dient u uw afspraak 24 uur van tevoren af te zeggen. Als u dat niet doet zijn wij genoodzaakt het tarief dat voor dit bezoek geldt bij u in rekening te brengen. U kunt dit bedrag niet declareren bij u zorgverzekeraar.

Kijk voor nieuws per praktijk op de pagina van de desbetreffende huisarts.