Huisarts Janssen

Spoed

08.00 – 17.00 uur Bel uw huisarts, toets 1

Uitsluitend in spoedgevallen!

17.00 – 08.00 uur 0318 – 200 800

Uitsluitend in spoedgevallen!

Weekend 0318 – 200 800

Uitsluitend in spoedgevallen!
Levensbedreigend? Bel 112

Huisarts K.J. Janssen-van Hemmen

Spreekuur

Open spreekuur 08.00 – 09.00 uur (verder op afspraak)
In het geval u meerdere klachten heeft, maak a.u.b. dan een afspraak.
Na 12 uur uitsluitend voor spoed!
Bellen voor afspraken, visites en recepten 08.00 – 10.00 uur
De assistentes hebben een eigen spreekuur (op afspraak) voor de volgende zaken: oren uitspuiten, bloeddruk meten, uitstrijkjes maken, hechtingen verwijderen, het geven van injecties, wratten aanstippen met stikstof.  
Telefonisch spreekuur/terugbelspreekuur 10.30 – 11.00 uur
Voor uitslagen en korte vragen kunt u  van 10:30 tot 11:00 uur de assistente bellen. Wanneer zij de vraag niet kan beantwoorden belt de huisarts u dezelfde dag terug. Als u de huisarts wilt spreken dan zal de assistente uw telefoonnummer noteren en belt de huisarts u dezelfde dag terug  
Spreekuur assistentes en POH 10.30 – 11.00 uur
De assistente en praktijkverpleegkundige hebben een afspraakspreekuur voor orenuitspuiten, bloeddruk meten, uitstrijkjes maken, injecties geven, 240uurs bloeddrukmetingen, ecg’s en wondbehandeling  
Diabetesspreekuur Op afspraak
Op afspraak door assistente mw. G. van Manen
Wrattenspreekuur  Op afspraak
Elke 3e donderdag van de maand door assistente mw. M. ter Schuur.
Hart- en vaatziekteenspreekuur en COPD spreekuur Op afspraak
Elke dinsdag, woensdag en donderdag door Henrieke Reuvers, praktijkverpleegkundige
Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u ook via de website aanvragen

POH-GGZ

Sinds 1 dec. 2013 werkt mw. M. Adriaanse als POH-GGZ (Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg) binnen huisartsengroep De Poort. Zij werkt op dinsdag- en woensdagmiddag. U kunt tussen 08.00 – 10.00 uur via de assistente een afspraak maken. Sinds 1 januari 2015 werkt eveneens de heer A. de Groot als POH-GGZ voor HG de Poort.

Huisbezoek

Indien nodig komt de huisarts bij u aan huis. Probeert u echter zoveel mogelijk naar de praktijk te komen. In twijfelgevallen kunt u met de assistente overleggen. De onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn namelijk beter op de praktijk.

Afwezigheid

Maandag 5 november ivm nachtdienst
Vrijdag 7 december ivm nachtdienst
31 december t/m 4 januari 2019 ivm vakantie

Assistentes

De assistente assisteert de huisarts in zijn/haar praktijkvoering. Zij neemt als eerste uw telefoongesprek aan en stelt uw hulpvraag vast. De assistente zal vragen naar de reden van uw afspraak. Dat doet zij om te bepalen bij wie u het beste terecht kunt, en hoeveel tijd daarvoor gepland moet worden. Zij geeft zelfstandig medische adviezen passend binnen de protocollen en standaarden van het Nederlands Huisartsen Genootschap.  Zo nodig overlegt zij met uw huisarts en/of verwijst zij door naar het (telefonisch) spreekuur van de huisarts of een andere praktijkondersteuner. Verder heeft de assistente ook haar eigen spreekuur, waarin zij zelfstandig bepaalde medische handelingen uitvoert.  Zie ook onder de informatie bij uw huisarts.

Maaike ter Schuur

Maaike ter Schuur, doktersassistente

Greetje van Manen

Greetje van Manen, doktersassistente

Foto volgt , Lily Stunnenberg

Praktijkverpleegkundige

Henrieke Reuvers

Henrieke Reuvers, praktijkverpleegkundige

Nieuwe inschrijvingen

Per 1 april 2017 is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. 

Toestemming delen medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt (LSP)

Uw huisarts kan uw medische gegevens delen met andere zorgverleners. Bijvoorbeeld als een andere arts of apotheek uw medische gegevens nodig heeft om u snel, goed en veilig te helpen. Het delen van uw medische gegevens gebeurt via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Maar alleen als u dat goed vindt.

Van belang is onder andere wie uw medische gegevens wel of niet mag bekijken? Zorgverzekeraars, bedrijfsartsen en werkgevers kunnen uw medische gegevens niet bekijken. Een andere arts of apotheek mag uw medische gegevens alleen bekijken als dat nodig is om u snel, goed en veilig te kunnen helpen.

Meer informatie hierover leest u in deze folder: folder(Nederlands)/folder(ENG) 

U kunt eenvoudig toestemming verlenen via deze link: Toestemming verlenen

Daarmee geeft u toestemming aan mij, huisarts K.J. Janssen-van Hemmen, om uw gegevens beschikbaar te stellen via het Landelijk Schakelpunt (LSP) en verklaart u dat u alle informatie hebt gelezen in de bijgevoegde folder.

Nieuws

Waarnemend huisarts

Met ingang van 15 januari 2018 is huisarts mevrouw C.Crans werkzaam in mijn praktijk. Zij werkt op op maandag, woensdag en vrijdag  en ik  op maandag, dinsdag en donderdag. Hieronder vindt u meer informatie over haar.

Waarnemer huisarts Claire Crans

“Mijn naam is Claire Crans, 31 jaar oud. Ik ben getrouwd met Koen en samen hebben we twee zoons van 2,5 jaar en 5 maanden oud. Recent zijn we naar Bennekom verhuisd na een aantal jaren in Amsterdam te hebben gewoond. In 2011 heb ik de opleiding geneeskunde aan het AMC te Amsterdam voltooid. Daarna heb ik een aantal jaren als basisarts in de acute psychiatrie en de cardiologie gewerkt, zodat ik een brede basis had alvorens ik aan de huisartsenopleiding begon. In maart 2017 heb ik de huisartsenopleiding aan het VUmc te Amsterdam voltooid. Ik oefen de reguliere geneeskunde uit in de volle breedte. Mijn aandachtsgebieden zijn psychiatrie, gynaecologie, hart- en vaatziekten en kleine chirurgie. Ik zie ernaar uit om te gaan samenwerken met Karin Janssen-van Hemmen en te starten als uw huisarts.”

Met vriendelijke groet,
Claire Crans

Contact
Telefoon
Fax

0317 - 412 577
0317 - 413 477
Spoed
08:00-17:00

0317 - 412 577 toets 1
17:00-08:00
Weekend
0318 - 200 800
0318 - 200 800
Bel 112
Levenbedriegende situatie? Bel 112

Huisartsenpost Ziekenhuis Gelderse Vallei
Willy Brandtlaan 10, 6716 RP Ede
Tel. 0318 - 200 800